En Çok Satılan 5 Tavla Modeli

20-08-2021 18:07
En Çok Satılan 5 Tavla Modeli

Sizde tavla oynamaya düşkün müsünüz? O halde evinizde mutlaka bir tavla bulunmalı! Gerçek bir tavla tutkunuysanız, bir süreden sonra sadece dışarıda tavla oynamak sizi tatmin etmeyecektir. Bu nedenle siz tavla severler için en çok satan 5 tavla modelini bir araya getirdik. Gelin birbirinden güzel bu tavla modellerini bir de yakından inceleyelim.


İsime Özel Tavla Takımı

 

Tamamen kendi isminize özel bir tavlanız mı olsun istiyorsunuz? O halde isime özel tavla takımı yaptırabilirsiniz. İsime özel tavla takımı yaptırdığınız zaman tavlanız kaybolsa bile size geri gelecektir. Ceviz ağacından yapılan bu tavla soyulmalara karşı da oldukça dayanıklıdır. Süetten yapılmış kılıf ve pul kesesi sayesinde tavlanızın zarar görme ve pullarınızın kaybolma riskini en aza indireceksiniz.


Fenerbahçe Logolu Tavla

 

Tavlanızın hem kişisel olmasını hem de Fenerbahçe takım logosuna sahip olmasını mı istiyorsunuz? O zaman Fenerbahçe logolu tavla tam size göre! Hem yoluna baş koyduğunuz Fenerbahçe takımının logosunu taşıyan hem de sizin isim ve soy isminiz ile şekillenmiş olan bu tavlayı satın alarak tavla keyfinizi doruklara çıkarabilirsiniz. Doğal ahşaptan yapılan bu tavla; süet kılıfı ve pul kesesi ile sizlerin gönlünü fethedecek, tavla oyunlarınıza ayrı bir zevk katacaktır.


Premium Tavla Seti

 

Amerikan cevizinden özel olarak tasarlanan bu tavla; tavla sevdalıları için tatmin edici bir güzellikte. Premium Tavla Setinin dışı tamamen dayanıklı döşemelik deriden yapılmıştır. Deri kaplaması sayesinde özel bir şıklığa sahiptir. Deri taşıma çantası ve vido küpü ile de sizleri etkiyecek olan bu tavlayı satın alarak; keyifli tavla oyunlarınıza merhaba diyebilirsiniz.


Kişiye Özel İsimli Satrançlı Maun Tavla Takımı

 

Hem tavla severim hem de satrançta oynamalıyım  diyorsanız; Kişiye Özel İsimli Satranç tasarımlı Maun Tavla Takımı tam size göre! İsminizi yazdırarak kişiselleştirebileceğiniz maun ahşap dış yüzeyi olan bu tavla; Amerikan cevizi, maun ve akçaağaçtan özel olarak üretilmiştir. Süet kılıf ve pul kesesi ile ürünlerinizi kaybetme riskinizi azaltacak; tavlanızı korumaya alacaksınız. Doğal ahşaptan yapılan bu üründe aklınız kalacak diyebiliriz! Tavla setinin yanı sıra satranç taşları ile de dilediğiniz zaman satranç oynamaya başlayabilirsiniz.

Atatürk Silüetli Tavla Takımı

 Tavla oynamaktan vazgeçemiyor musunuz? O halde evinize almanız için sonuncu ve harika bir tavla önerisi ile geldik; Atatürk Silüetli Tavla Takımı .Masif ahşap kasası ile daha dayanıklı olan bu set amerikan cevizi ve  akçaağaçtan yapılmaktadır. Bu özel tasarım setin iç dizaynı sayesinde oyuna başlarken ve başladıktan sonra kolaylıklar yaşayacaksınız. Atatürk Silüetli Tavla Takımı ile özel bir oyun deneyimine merhaba demeye hazır olun!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.