NASIL BİR TAVLA ALMALIYIM?

01-10-2021 10:36
NASIL BİR TAVLA ALMALIYIM?

NASIL BİR TAVLA ALMALIYIM? 

 
Tavla almak isteyen tavla sevdalıları hep aynı soruyu soruyor; iyi tavla nerede satılır? Tavla satın almadan önce iyi bir tavlanın nerede satıldığını öğrenmeliyiz. İyi tavla almak isteyenler genellikle butik tavla üreticilerini tercih ediyor. Sonraki aşama ise tavla fiyatlarını karşılaştırmak olmalı. Tabi ki tavla alırken bütçemize göre seçim yapmalıyız, peki bu seçimi yaparken nelere dikkat etmeliyiz? Butik tavla siparişi konusunda kalite/fiyat dengesine dikkat edilerek bütçeye uygun modeller seçilmelidir. 

Özellikle kişiye özel tavlalar söz konusu olduğunda kaliteli bir tavlanın temel özelliği tamamen masif ahşap olmasıdır. Tavlanın uzun ömürlü oluşu içerdiği malzemenin ve işçiliğin kalitesiyle doğru orantılıdır. Evde,ofiste,tatilde veya teknede yanımızdan ayırmadığımız masif ahşap tavlalar zorlu koşullarda diğer tavlalara göre daha dirençli ve sağlam oluşuyla öne çıkar. Özel üretim butik tavlalar uzun ömürlü, dayanıklı olmakla birlikte şık bir görünüme de sahiptirler.

Tavla işçiliğindeki özen ve tavla tasarımındaki orjinallik kaliteden anlayan oyuncuların dikkatinden kaçmayan detaylardır. İyi bir tavla oyuncusu tavla başında  fazlaca vakit geçirdiğinden tavla tasarımının göze hoş gelen ve biricik olması çok önemlidir. Tavla malzemesinin yanı sıra tavlada kullanılan ahşap detaylar, renkler ve şekiller kaliteli bir tavlanın sahip olduğu önemli özelliklerdendir. Benzersiz tasarımlı masif ahşap tavla modelleri tavla oyuncularının keyifle oynadığı ve sevdiklerine hediye olarak verdikleri vazgeçilmez ürünlerdir. 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.