ÖZEL AHŞAP EL YAPIMI HEDİYE TAVLA ÇEŞİTLERİ

29-07-2021 11:45
ÖZEL AHŞAP EL YAPIMI HEDİYE TAVLA ÇEŞİTLERİ

Sevdiklerinize Özel Ahşap El Yapımı Hediyelik Tavla Çeşitleri

Kişiye özel ahşap el yapımı hediyelik tavla çeşitleri arasında size ve sevdiklerinize en uygun modelleri mi arıyorsunuz? Gelmiş geçmiş en sevilen şans oyunlarının başında gelen tavla modelleri artık klasik olan alternatiflerinden ziyade çok daha modern olan alternatifleri ile öne çıkmayı başarıyor. Sevdiklerinize verebileceğiz en güzel hediyelerinden olan bu tavla modelleri, benzersiz ve şık bir tasarıma sahiptir.  

Eğer siz de sevdiklerinize tavla hediye etmeyi düşünüyorsanız en doğru adrestesiniz. Kaliteli ve modern tavla setleri ile ön plana çıkan tavla çeşitleri sayesinde istediğiniz modeli bulmak çok daha kolay olacak. 

 


El Yapımı Ahşap Numaratörlü Tavla Takımı

Sayfamızda bulunan en iyi tavla çeşitlerinden biri olan el yapımı pul yuvalı numaratörlü ahşap tavla seti, tavla tutkunu sevdiklerine en güzel hediye olacaktır. Siyah ve ceviz ahşaptan üretilen ürün, marküteri sanatı ile ön plana çıkmaktadır. 48x29x8 cm boyutlarında olan ürünü yanında gelecek süet kılıf ve pul kesesi ile konforlu bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.

Kişiye Özel İsimli Satrançlı Tavla / Ceviz

Bir yandan görselliği ile adeta bakan herkesi mest eden el yapımı numaratörlü ahşap tavla seti 48x29x8 cm boyutlarıyla yer alırken beraberinde pul kesesi ve süet kılıf ile gelecek. Amerikan ceviz ahşaptan üretilmiş olup yüksek kalitedeki işçiliği ile tavla tutkunlarının gözde tavla modellerindendir.

İsme Özel Tavla Takımı 

En çok satan modellerimizden olan ceviz tavla sayesinde herkes tavlasever sevdiklerine en özel hediyeleri  verebilecek. 32 adet şimşir ahşap pul, 2 çift zar, vido küpü yanı sıra süet kılıf ve pul kesesi ile sunulan bu tavla modeli ceviz ahşap kullanılarak üretilmiştir.  

Premium Tavla Seti/Black-Green

Tavla tutkunlarının gözdesi olan Premium Tavla Seti/ Black-Green modeli ise tavla tutkunları için özel hazırlanmış nadide bir modeldir. Kapalıyken 52x30x9 cm boyutlarında olan modelin dış kapakları dayanıklı suni siyah deri ile kaplıdır. Oyun yüzeyinde İtalyan Akçaağaç ahşap ve Ameikan ceviz ahşap kullanılmaktadır. 32 adet pul, 2 adet ahşap kupa, 1 adet vido küpü, 4 adet zar ve 1 adet s,yah deri çanta ile sunulacak ürün  özel el işçiliği ile öne çıkmaktadır.   


EL Yapımı Hediye Tavla Çeşitleri Fiyatları Ne Kadar?

Tavla fiyatları ne kadar sorusu en merak edilenlerin başında yer alırken bu durum tamamen farklılık gösterebilecektir. Klasik modeller raflarımızda yerini alırken bir yandan da insanların kendi zevk ve isteklerine uygun olan modelleri bulabilmesi için birçok farklı alternatif bulunuyor. İsteyen için isim ya da logo tasarımlı modeller, isteyen için de özel tasarım modeller öne çıkmaktadır. Tüm tavla çeşitlerimiz için için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

https://www.saraytavla.com/kategori/tavla-takimlari

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.